Vahinkokätköilyä häiden jälkeen…

Juupa juu. Olimme Rissun kanssa hyvää vauhtia paluumatkalla häistä Viialasta. Tarkoituksella olimme poimineet muutaman Viialan kätkön.

Nyt olimme Toijalan kirjain asemalla ja juuri olin puhunut että bensaa pitää ottaa…vaan kun eihän tämä tulisalama syö kuin Dieseliä. Ja niin ajatuksissani menin tankkaamaan ja n 5 litran jälkeen tajusin, että juu bensaahan mä tässä tankkaan vaikka piti tuo musta pistooli ottaa ja tankata siitä menovesi…Apua ei saatavilla keneltäkään tankin tyhjennykseen. joten ei muutakuin auto hinaten läheisen huoltoliikkeen pihaan odottamaan aamua. Sitten eväiden hankintaan ja ei kun yöpymään jälleen autossa.

Ennen yöpymistä kuitenkin tarvittiin pientä virikettä kätköilyn parissa. Mukava sadekeli oli päällä, mutta silti urhoollisesti viiletimme pitkin Toijalaa etsien kätköjä. Yksi hienoimmista kätköistä tähänasit oli Junan jäljillä GC377AA Suoranainen ”Aavejunien rata” jota oli hieno kulkea hieman sateisessa yössä. Tosin aavejunia ei kohdattu, ehkä niitä ei tuolla koivujen reunustamalla radalla liikennöi.

Hienosti vaatteet märkinä pääsimme pienen kätköilyn jälkeen autoon ja etsimme epätoivoisesti kuivia vaatteita…yövarusteet oli tietenkin kuivia, mutta aamuksi emme saaneet matkavaatteitamme kuiviksi

.

Tämä oli ikimuistoinen ja ihana Hääreissu Viialaan, joka jatkui vuorokauden pidempään kätköilyn merkeissä. Onneksi kummallakaan ei ollut kiirettä työvuoroon.

 

1 thought on “Vahinkokätköilyä häiden jälkeen…

  1. Autio junarata oli kyllä todella hieno ja romanttinenkin paikka, vesisateesta huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi. Junaradalla kävellessä näimme läheisellä pellolla kaksi peuraakin. Lisää tällaisia kätköilyreissuja kaivaten.

Vastaa