Satakunta-kätköä hakemassa

Kävin lauantaina yhdistetyllä kätköily- / kyläilyreissulla Satakunnassa, Porissa. Alunperin ajatuksena oli ottaa neljä kätköä ja käydä kahdessa kyläpaikassa, mutta siinä kävi lopulta niin että tuli kätkö / kyläpaikka.

Menomatkalla poimittiin Kingin kanssa kätkö Autokeitaalta. Löydettiin kätkö helposti. Logattiin autossa ja palautuskin onnistui helposti, joskin juuri ja juuri ajoissa. Pian olisimme joutuneet notkumaan paikalla pidempään sillä juuri kun olimme kätkön paikalleen laittaneet ajoi siihen viereen rekka. No, meitä se ei tässä vaiheessa enää haitannut vaan jatkoimme matkaa.

Huittisten ABC:llä marketissa pysähdyttiin ostamaan evästä, tuliaisia jne. Kassalle mennessä jo haaveilin että käyn vielä kahvilan puolella munkkikahvilla. Maksoin ostokset ja menin kahvilaan. Keräsin linjastolle tarjottimen, kupin ja lautasen. Valitessani otanko munkkirinkilän vai berliininmunkin, huomasin että olin unohtanut ostokset samantien ne maksettuani. Palasin siis marketin kassalle jossa hämmentynyt kassatäti oli ne keräillyt muovikassiin ja ojenteli muovikassia minulle. Kittelin ja lähdin. Kahvilalinjaston kohdalla huomasin että siihen on kertynyt ihmisiä. He ihmettelivät omien tarjottimiensa kera tarjotinta joka oli keskellä linjastoa. Siis sitä minun tarjotintani jonka siihen unohdin. Arvatkaa meninkö jatkamaan munkin valintaa? En, vaan kävelin ovesta ulos ja jatkoin matkaa ilman kahvia.

Porissa oli tarkoitus ottaa useampi kätkö, mutta kun, mutta kun… Niin niitä muttia oli: aikataulu, paikallistuntemus, parkkipaikkojen vaikea löytäminen kätköjen läheltä.

Erään helpon kätkön kuitenkin kävin loggaamassa jästi-kaverini kanssa. Pääsi hänkin hieman näkemään mistä harrastuksessa on kyse. Ihmetteli kyllä tovin että purkki puussa, siinäkö kaikki?

Poriin täytyy kyllä palata vielä uudelleen. Ajan kanssa, siellä olisi paljon purkkeja haettavana. Ehkäpä kesällä kokonaiseksi viikonlopuksi.

-Rissu

Vastaa