Öpen kanssa yökätköilyä osa 1

Jaaha kommelluksia sattuu. Eräänä kauniina iltana, tai jo lähes yöllä lähdimme kohti Järvenpäätä. Matka ensimmäiselle kätkölle sujui kommelluksitta….

No juu siinä pimeässä sitten palattiin autolle… ja ei voi olla totta….autonavaimet ovat tippuneet metsään. Taskussa oli siis reikä. No ainakin 30 min etsittiin tuloksetta ja eikun puhelin kouraan ja oyytämään apua. Viitselijäs isäukko suostui lähtemään kämpälleni hyvinkäällä ja löysi kuin löysikin vara-avaimen.

No hyvin matka jatkui ainakin yhden kätkön verran. Olimme menossa liikuntahallin jäännöksille lampuissa valo vilkkuen, niin eikös poliisit saapuneet paikalle. Hetki juteluamme mukavien lainvartijpoiden kanssa pääsimme jatkamaan matkaa varoitusten kera. Poliisit kun totesivat että meillä on aivan vääränlaiset jalkineet märkään maastoon.Totesin että hyvät on jalkineet, ovat kunnon vaelluskengät ja pitävät vettä hyvin. Alle minuutti siitä astuin sitten hienosti aluskasvillisuuden osittain peittämään ojaan jossa oli vettä kengät piti veden, mutta lahkeet oli sitten kunnolla märät.

Muutamaa tuntia myöhemmin palasimme väsyneinä, mutta tyytyväisinä onnistuneelta kätköreissulta.

Vastaa