LAHTI 3.10

Niin se vaan on, että kätköily vie mennessään ja mikään ei riitä.

Rissun kanssa piti lähteä Lahteen ihan muuhun ohjelmaan, mutta tietenkin sitä suunniteltiin, josko kynttiläostoksilla ja kätköilemässä kävisi ennen varsinaista illan tapahtumaa.

Kynttilät tuli ostettua ja ihan mukavan ripeästi, vaikka vaarana olikin, että siihen reissu jämähtää ja ei ehditä kätköilemaan.

Kaupunki kätköily oli ripeää, Rissu oli katsonut jokusen kätkön ennakkoon (6kpl). Ajateltiin josku muutaman niistä ennättäisi ja ennättihän niistä muutaman, eli kaikki 6 ja ei edes illan tapaamiseen tullut kiire. Tapaaminen sinänsä ei mennyt sitten käsikirjoituksen mukaan, kommentoikoon Rissu jos haluaa….

No niinpä normaalia paljon lyhyemmän tapaamisen vuoksi jäi vielä hetki aikaa kätköilyyn, ennen kuin piti kiitää kohti hyvinkäätä ja yövuoroa… Ajateltiin josko saisi 1-2 kätköä tiirailtua, mutta kuinkas kävikään, nälkä kasvoi syödessä ja päädyttiin löytämään neljä kätköä, eli reissulla jolla tavote oli 1-4 kätköä, löytyikin yllättäin 10. Aikaakaan kätköilyyn ei mennyt kuin vajaa kaksi tuntia.

Mikä ilahduttavinta, ehdin vielä hyvin töihinkin Hyvinkäälle.

1 thought on “LAHTI 3.10

  1. Olishan noita voinut vielä muutaman napata kun oli sen verran hyvä päivä kätköilylle. Kaikki löytyi tosi nopeasti ja helposti. Omasta puolestani tykkäsin eniten niistä jotka näin jo ennen kuin olin saanut auton parkkiin 😀

Vastaa